Strøm

El-markedet er en jungle! Men bare rolig, vi har fundet de bedste til dig.
Skift til Vindstød og lån 10 delebokse - GRATIS

Vi ved at el-markedet kan være uoverskueligt, og derfor har vi gennemgået det for dig.
Vil du gerne bidrage til et mere bæredygtigt samfund samtidig med at du får det billigste energi på markedet?

Så er Vindstød el-selskabet for dig!

Vindstød er et el-selskab der sørger for 100% vindenergi fra 2.500 vindmøller.
Vindstød var billigst i den seneste prisundersøgelse hos Energitilsynet og har ikke nogen bindingsperiode. Hos DELEBOKS står vi inde for Vindstød og vi er selv kunder hos dem. Hvis du selv vil tjekke kan du på nettet sammenligne el-priser på din nye adresse.

Infoboble el

Du skal hverken have nye kabler eller måler og dit abonnement hos tidligere energiselskab stopper automatisk uden at du skal gøre noget. Leveringssikkerheden er helt uændret.

Tilmeldingen klarer man online og det tager kun 80 sekunder! Og ja, vi har testet det 😉
Gør som så mange andre danskere og tilmeld dig Vindstød nu:

*OBS Skifter du til Vindstød ifm. flytning, så har du muligheden for at låne 10 delebokse gratis. Dit ønske om el-skifte, skal blot krydses af i bookingformularen

(Det er vigtigt at du bruger dette link når du opretter dig. På den måde sikrer du, at der er solide og miljørigtige flyttekasser til dig næste gang du skal flytte.)

Send et klart signal!

Når der er nok mennesker, der køber strøm fra klimavenlige kilder, så mindskes behovet for kulkraft i sidste ende. Det hjælper derfor på sigt til en hurtigere omstilling mod en bæredygtig og klimavenlig energiproduktion.
Når du vælger at købe strøm fra Vindstød, så er du med til at skubbe på udviklingen. Du sender også et klart signal om, at kulkraft ikke er ønsket.

vindstat2