Pris

Priser

Forsikring
10,-

Hvis en eller flere af kasserne går i stykker mens du bruger dem, skal du betale for den/de kassers værdi. Vi tilbyder forsikring til kun 10,-. Hvis du tilkøber forsikringen er du sikker på at du ikke skal erstatte kasserne, i tilfælde af at de går i stykker.

Kasser
100,- /10

Det koster 100,- pr.  10 kasser. Skal du bruge flere kasse end det, låner vi dig 10 ekstra for det samme beløb. Som udgangspunkt har man det antal kasser man låner i 14 dage fra man afhenter dem. Hvis man skal bruge dem i længere tid kan man tilkøbe ekstra uger for 50,- pr uanset hvor mange kasser man har lånt.

Forlæng låneperiode
50,- /uge

Ønsker du at have kasserne i mere end 14 dage, kan du tilkøbe ekstra uger til 50,- uanset hvor mange kasser du har lejet.
Ønsker du at forlænge låneperioden mens du har kasserne, skal det oplyses til os senest 5 dage før endt låneperiode. Vi kan ikke garantere at vi godkender forlængelsen af lejeperioden, på grund af begrænset antal kasser.

Sækkevogn
50,-

Hvis du vil leje en sækkevogn mens du låner kasserne, er det også muligt. Den kan bruges til at transportere op til 10 tomme kasser og den kan også bruges til selve flytningen.

Depositum
0,-

Vi har ikke længere et depositum! Vi har besluttet os for at stole på vores brugere og derfor skal man nu slet ikke have penge op af lommen, ud over til ekstra ydelser.

Køb en kasse
200,-

Hvis du ikke orker at pakke den sidste kasse ud, har du mulighed for at købe den for 200 kr. Hvis du en dag ikke længere skal bruge din kasse, vil vi betale dig 50 kr for at levere den tilbage til os.

Det vil vi både fordi plasten har en smule værdi for os og fordi vi gerne vil sikre at det bliver genbrugt på den mest ansvarlige måde.

Glemt rengøring
100,-

Når du er færdig med at bruge kasserne skal de afleveres rene, tørre og lugtfri. Er de ikke rene ved afleveringen, tager vi et gebyr for rengøringen.

Glemt aflevering
100,-

Dukker du ikke op til det aftalte afleveringstidspunkt er der et gebyr. Vi tager dette gebyr for at sikre, at kasserne er klar til den næste der skal bruge dem, som muligvis står og venter på at de bliver afleveret.

Bliver du forsinket, eller har du ikke mulighed for at dukke op til aftale, skal du gøre os klar over det, i så fald vil der ikke blive trukket et gebyr.

Vælg Vindstød
-100,-

Få mulighed for at låne 10 kasser helt gratis hvis du vælger Vindstød el gennem DELEBOKS. Vælg Vindstød når du booker kasserne så trækker vi helt automatisk prisen af 10 kasser fra.
Du kan ikke bruge de 100,- til andet end rabat på kasser.