Boligportal

Enkelt og gennemsigtigt

BoligPortal har siden 1999 hjulpet danskerne med at finde deres næste bolig. De er nu Danmarks førende og største annoncemarked for udlejere, lejere og boligsøgende samt købere, sælgere og ejere af ejerboliger.

BoligPortal har også valgt at være sponsor hos DELEBOKS.
Vi har lige fået 300 flyttekasser hjem, hvor både BoligPortals og DELEBOKS' logo står på. Dermed er BoligPortal med til at støtte op om flere miljøvenlige flytninger i Aarhus. Samtidig sørger de for, at endnu flere af de flyttende i Aarhus kan få muligheden for at låne solide plastikflyttekasser helt gratis!

BoligPortal sørger for at skabe effektiv kontakt mellem boligmarkedets parter, derfor er enkelhed en af deres kerneværdier. For at noget virkelig skal være enkelt, må det også være nemt at gennemskue og derfor er en anden af BoligPortals kerneværdier gennemsigtighed. BoligPortal sørger for, at deres brugere ved hvad de kan forvente når de vælger at bruge deres service.

 

boligportal + deleboks logo

Den sidste kerneværdi de arbejder med hos BoligPortal er dialog. Hos BoligPortal bestræber de sig nemlig altid på, at deres service og produkt skal være så brugervenligt og godt som overhovedet muligt. Således kan deres brugere føle sig sikre på, at få det bedst mulige produkt når de vælger at bruge BoligPortal.

Det synes vi hos DELEBOKS er værd at rose! Så TAK til BoligPortal, både for at levere en fed service til de boligsøgende og ikke mindst TAK for at støtte op om DELEBOKS.

Læs mere om Boligportalen på deres hjemmeside: