Hent dine flyttekasser hos din nabo

P2P

Flyttekasser - Kan det blive nemmere, samtidigt med at det bliver mere miljøvenligt?

Det meget korte svar; JA!

Vi prøver i DELEBOKS hele tiden at gøre det miljøvenlige valg, til det nemmeste, bedste og billigste valg. Mange folk tænker flyttekasser som noget der bare skal hentes og overståes når man flytter - det er det for så vidt også. Har man muligheden for at låne solide og miljøvenlige flyttekasser, som samtidig er billige, så skylder man sig selv, og sine personlige ejendele, at sikre dem bedst muligt under ens flytning.

Convenience betyder rigtig meget for folk. Alt skal være så nemt som muligt - og selvfølgelig! Hvis ting kan gøres nemt og hurtigt, uden at man skal gå på kompromis med kvalitet eller naturen, så er det det man skal gøre. Derfor arbejder vi også på at gøre selve afhentning og afleveringen af vores flyttekasser så nem som muligt for vores fantastiske brugere.

Vi vil omfavne det deleøkonomiske aspekt endnu mere, og derfor begynder vi at tilbyde vores brugere peer-to-peer, P2P, bruger-til-bruger levering (kært barn har mange navne). Det betyder at du fremover, i stedet for at køre ned til vores container ved Institut for (X), nu kan hente vores solide delebokse hos en anden DELEBOKS-bruger. Det betyder også, at der kommer en DELEBOKS-bruger og henter flyttekasserne hos dig, når du er færdig med din flytning.

Med vores bruger-til-bruger levering gør vi det nemmere for dig som flyttende at vælge miljøvenligt. Vi sparer nemlig dig OG miljøet for den ekstra køretur!

Vi har nu haft vores første udveksling af delebokse mellem vores brugere, og det var en kæmpe succes!
Vi fik efterfølgende denne besked af Marianne Andreasen, som fik hentet sine delebokse hjemme hos sig selv af en anden DELEBOKS-bruger, Mathias.

"Kære deleboksere. 
Det gik så fint - Mathias er lige kørt herfra med de fine aftørrede bokse 🙂
Fantastisk koncept I har - Stor ros! Og fantastisk service generelt!!
Det var så dejligt!!! I reddede min dag 🙂
Mvh Marianne"

Måske noget der kunne hjælpe dig til din næste flytning?

Følg linket herunder, hvor du kan booke de solide og miljøvenlige flyttekasser. Du sparer tiden og besværet ved at skulle aflevere dem igen. Skriv blot i spørgsmålsfeltet "bruger-til-bruger levering". Så gør vi alt for at matche dig op med en anden DELEBOKS-bruger, der er så tæt på dig som muligt.

Jeg håber du fik noget ud af at læse mit lille oplæg, og jeg glæder mig til at komme med endnu flere, der kan gøre din næste flytning nemmere og mere miljøvenlig. 🙂 Der er store mentale high-fives til dig, hvis du liker, deler, eller skriver en kommentar herunder og fortæller hvad du synes.

Her kan du se hvad vores tidligere brugere ellers har sagt om os på Trustpilot.